Om oss

Home of Beauty finns i Täby (Norra Stockholm) och startades av Ulrika Petersson.  Vi kan hjälpa dig med allt från avancerad hudvård till makeup och massage. Varmt välkommen till oss. Ring oss eller använd formuläret om du vill boka tid eller har frågor.

Ulrika Petersson

Mötet med kunder och att kunna ge det extra, och samtidigt få så mycket tillbaka, ger sådan tillfredställelse och energi. Jag utbildar mig kontinuerligt då branschen är ständigt växande. Ett mål är uppnått, öppnandet av min salong Home of Beauty 2017.
Läs mer om Ulrika >>

Mikaela Wistrand

Medans jag själv gick till en fransstylist och kontinuerligt fyllde på mina fransar blev jag allt mer och mer nyfiken på behandlingsmetoden. Slutade med att jag utbildade mig i singelfransar januari 2015. Sedan dess har jag bara utökat mina kunskaper inom fransförlängning.
Läs mer om Mikaela >>

Christina Lindhagen

Auktoriserad Spa- och hudterapeut, Cidesco diplomerad 2008 på Privatskolan för hudvård och spa i Stockholm. Diplomerad Spa terapeut på Axelsons gymnastiska institut 2006. Utbildad Phibrows Microblading artist på Phibrows academy i London 2016.
Läs mer om Christina >>