Ansiktsbehandling med avancerad hudvård. Det perfekta komplementet till traditionella ansiktsbehandlingar för både honom och henne. Valmöjligheterna är många och anpassas efter din huds behov. Med Synergi+ kan man behandla året om och på samtliga hudtyper. Behandlingen är smärtfri som endast ger en viss värmekänsla i huden. Efter konsultation och hudanalys utförs behandling efter hudens behov.

Fyra tekniker – Med 4 olika handtag anpassas och skräddarsys ansiktsbehandlingarna efter varje kunds behov, enskild behandling eller som kombinationsbehandling.

DEEP WASH TECHNOLOGY – ca 20 min 395:-
Vakuum tillsammans med en special formad topp bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. I tre olika steg rengörs huden med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring.

ACTIVE SKIN TECHNOLOGY – ca 15 min 795:-
Detta handtag skapar en reaktion (Bohreffekten) i huden med hjälp av Active Skin Capsules (aktiv kolsyretablett) tillsammans med någon av de två geléerna. Bohreffekten ger sänkt pH-värde i vävnaden vilket medför att hemoglobinet stimuleras att frigöra syre och att blodkärlen expanderar. Den ökade blodcirkulationen och syrehalten i blodet leder till ökad cellförnyelse och friskare hud.

Nedslussning av Keep It Bright Gels aktiva ingredienser i huden leder dessutom till jämnare hudton och reducerad pigmentering.

All U Need Gel har en hudföryngrande effekt som reducerar och minimerar fina linjer och rynkor samt verkar uppstramande och återfuktande.

KEEP IT YOUNG TECHNOLOGY – ca 20 min 695:-
Detta handtag med traditionell radiofrekvens värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt.

DEEP INJECT TECHNOLOGY – ca 15 min 1095:-
Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Nedslussning av Renew Yourself (Hyaluronic concentrate) påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, reducerar fina linjer och rynkor, återfuktar och ger ett fint lyster i huden.