Laserbehandling Dioxium Advanced

Nu lanserar vi Dioxium Advanced,  det enda systemet på marknaden som kombinerar de två gyllene våglängderna 10600nm och 1540 nm i en och samma behandling.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Med Dioxium Advanced kan vi både arbeta på djupa och ytliga lager av huden samt ablativ, icke ablativt eller med en kombination av dess, helt beroende på vilken behandling din hud behöver. Dessutom om man använder båda våglängderna tillsammans så förstärker dessa två våglängder effekten av din behandling och förbättrar därmed resultatet avsevärt. Med Dioxium kan vi behandla alla kroppsdelar och hudtyper.

VAD ÄR, OCH HUR FUNGERAR EN FRAKTIONERAD LASER

Med fraktionerad laserbehandling påverkar lasern huden i mikroskopiska behandlingspunkter med en exakt precision och ett jämnt fördelat mönster. Runt dessa behandlade punkter är huden helt frisk och opåverkad. Detta triggar igång kroppens naturliga läkningsprocess och medför en nybildning av kollagenfibrer som ersätter den gamla huden och ger en föryngrad, jämnare och fräschare hud med fin lyster.

10600 NM – ABLATIV LASER
Koldioxidlaser är den vanligaste lasertypen av fraktionerad laser som används vid hudförbättring. Med denna teknik gör man mikroskopiska hål ner till läderhuden, resultatet blir en mycket kortare läkningsprocess än en laserslipning. Behandlingen är en ablativ process vilket innebär att hudcellerna i dessa tusentals microskopiska hål förångas. Hålen drar sedan ihop sig efter behandlingen och därmed minskar hudytan på det behandlade området och huden blir åtstramad. Metoden används för att reducera djupa rynkor och ärr, minska stora porer och för att få en slätare hud med jämnare hudton.

1540 NM – ICKE ABLATIV LASER

Bygger på samma princip som koldioxidlaser, men med denna våglängd penetreras det aldrig några hål i huden som det gör med laserslipning eller koldioxidlaser. Laserstrålen är mycket skonsammare mot huden då den är en icke ablativ process, icke ablativ laser lämnar översta hudlagret helt intakt och skapar koagulation i djupare strukturer i huden, därav kortare återhämtningstid och minskad risk för komplikationer. Behandlingsmetoden är väldigt gynnsam för att reducera rynkor, ta bort ärr, acneärr, förminska stora porer, ytliga kärl solskadas hud, ojämn hudton, hudbristningar.

Med Dioxium Advanced kan man alltså kombinera båda dessa våglängder för att optimera resultatet utefter hur lång återhämtningstid man vill ha.

Med Dioxium kan du behandla
– Rynkor
– Hud med dålig elastisitet
– Ärr
– Akneärr
– Solskadad hud
– Stora porer
– Ojämn hudton
– Bristningar

Det unika med Dioxium Advanced

-Kombinerar ablativ och icke ablativ laser för att optimera resultatet baserat på syftet med behandling.

-Anpassningsbar återhämtningstid

OPTISIM
Optisim är en funktion som innan man gör själva behandlingen simulerar mönstret som lasern kommer skapa, detta så att behandlingsterapeuten kan finjustera parametrarna för ännu bättre precision och säkrare behandlingar. Terapeuten kan på detta sätt förutsäga konvalescenstiden på ett säkrare vis innan behandling.

FÖRBEREDELSER INFÖR BEHANDLINGEN
Vid den första konsultationen träffar kunden certifierad behandlare för Dioxium CO2, då man också gör en behandlingsplan. Den totala behandlingstiden varierar beroende på hur stort område som behandlas.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KRÄVS?
1- 5 behandlingar, beroende på förutsättningar och önskemål samt utifrån behandlingsstyrka och återhämtningstid, detta går man igenom vid konsultationen. Resultatet märks redan efter några dagar och är permanent, om rynkor kommer tillbaks så beror det på hudens naturliga åldringsprocess och ansiktets mimik.

VAD HÄNDER EFTER BEHANDLINGEN?
Eftersom behandlingsvariationen med Dioxium är väldigt stor så är också reaktionen efter en behandling varierande, det är därför extra viktigt att vara uppmärksam på din terapeuts råd och konsultation för just din behandling.

Beroende på vilken typ av behandling man gjort kan man uppleva allt från att huden bara känns varm och att den stramar, ungefär som när man blivit lätt solbränd, till att man har en återhämtningstid på en vecka.

Tänk på att tillföra huden extra mycket fukt så länge du fortfarande är påverkad av behandlingen. Det är inte ovanligt att det kan klia i huden och det är då viktigt att inte klia, det är en del av hudens läkningsprocess.

Tänk även på att undvika solexponering av det behandlade området eftersom UV-ljuset kan leda till nedbrytning av kollagen och elastin i huden samt pigmentförändringar.

Vi rekommenderar också att man undviker makeup, alkohol och hårdare fysiska aktiviteter under de första dygnen efter behandling. Detta beroende på hur kraftig behandling som utförts och i samråd med din terapeut.

PRISER LASERBEHANDLING DIOXIUM ADVANCED

MIX TEKNOLOGI – BÅDA VÅGLÄNGDERNA
Ansikte 8000:-
Hals 5000:-
Halva ansiktet 6000:-
Överläpp 2000:-
Kinder 5000:-
Dekolletage 6500:-
Kråksparkar 2000:-
Händer 5000:-
Ärr Fr. 2000:-

ENBART VÅGLÄNGD 1540 NM

Ansikte 5200:-

Hals 2500:-

Kinder 2500:-

Dekolletage 4300:-

Kråksparkar 1700:-

Händer 2500:-

Ärr Fr.1500:-