Ansiktsbehandlingar


Ansiktsbehandling framtagen för att kunna utforma effektiva, resultatinriktade men också fantastiska upplevelser. Med hjälp av våra mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapar vi en behandling som är helt unik för just din hud. En upplevelse med optimal hudhälsa som resultat.

Ansiktsbehandling 30 min 800:-

Den perfekta behandlingen för dig som har ont om tid eller som vill komma oftare för att behandla specifika hudtillstånd.

Ingår peeling/exfoliering, djuprengörande portömning eller intensiv behandling med serum och mask, avslutande mjukgörande produkter.

Behandlingen anpassas efter ditt hudtillstånd.

Ansiktsbehandling 60 min 1450:-

Ingår rengöring, peeling/exfoliering, ångbad, portömning, intensiv behandling med serum och mask. Om möjligt förstärker vi även behandlingen med djupgående apparatur utefter ditt hudtillstånd, samt avslutande mjukgörande produkter.

Ansiktsbehandling  90 min 1850:-

Den perfekta behandlingen för att uppnå optimal hudhälsa, både effektiv och avkopplande behandling.

Ingår rengöring, peeling/exfoliering, ångbad, portömning, brynplock, massage för ansikte, hals och dekolletage, intensiv behandling med serum och mask. Om möjligt förstärker vi även behandlingen med djupgående apparatur utefter ditt hudtillstånd, samt avslutande mjukgörande produkter.

Ansiktsbehandling Ungdom tom 18 år 60 min 850:-
Behandling anpassad för den yngre huden med fokus på djuprengöring. Ingår hudanalys, peeling, ångbad, portömning, mask samt avslutande produkter.

Pro Power Peel är vår mest kraftfulla kemiska peeling för djupare strukturförbättring. Denna professionella behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta/vidgade porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst.

En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat, men Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.

Pro Power Peel 30 min 800:-

Passar dig som är fokuserad på själva peelingen och vill ha en tidseffektiv men kraftfull och resultat inriktad behandling. Peelingen appliceras endast på ansikte och undre käklinjen.

Pro Power Peel 60 min 1300:-

Perfekt för dig som både vill ha resultat och upplevelse. Peelingen appliceras på dekolletage, hals och ansikte. Behandlingen avslutas med djupgående serum, mask samt eventuellt apparatur eller skalp alt. handmassage.